G-string hangi kadınlara yakışır?

en moda detayları iç dünyasına taşıyan kadınların en büyük fantazisi g-stringler…İç çamaşırı dendiğinde en büyük fantezisi g-string’ler olan çoğu kadın, artık en moda detayları iç dünyasına da taşıyor.G-String ya da kısa adıyla ’string’ herhalde iç çamaşırı modasında son yıllara damgasını vurmuş bir külot tipi. Stringten önce özellikle defile mankenleri giysilerin görünüşünü bozmaması için külot giymiyorlardı. Fakat günlük yaşamda da herkesin sizin ne tip bir külot giydiğinizi farketmesi ya da arkanızdan bakanların külotunuzun göze çarpan kenarlarıyla karşılaşması hoş bir görüntü değil elbet.
String külotlar bu noktatada kadınların imdadına yetişti. Hem de müthiş bir estetik form yaratarak. String külotların sağladığı şıklık, külotun dışarıdan belli olan kısımlarının popo kıvrımlarının içine gizlenmesinden kaynaklanır. String külot giydiğiniz takdirde pantolon ya da eteğiniz ne kadar dar ya da ince olsun ‘külot kenarı izi görünmesi’ sorunu ortadan kalkar.
Artık günümüzde string külotlarla kullanılabilen pedler de olduğu düşünülürse günlük kullanımda rahatça kullanılmamaları için pek sebep kalmadığı söylenebilir.
String külotların günlük kullanım için pamuklu kumaştan modelleri olduğu gibi daha özel çamaşırlar için saten ve dantelli kumaşlardan üretilenleri de vardır.
Tüm bunlara ek olarak string külotların kalçalara hoş ve çekici bir görünüm kazandırdığı da bir gerçek.
Sezonda romantik modeller kadar, antibakteriyel pamuklular ve koton balerin takımlar öne çıkıyor.

İŞTE ÇEVRECİ İÇ ÇAMAŞIRLARI
İç dünyanızda fırtınalar kopsa kimin haberi olur? Bu kez durum farklı. Yeni sezonda içinizde esen sert rüzgarları herkes fark edecek. Tabii, bir yere kadar. Kıyafetlerinizle bütünleşen iç çamaşırınız sahip olduğu detaylarıyla tarzınızla bütünleşecek. G-String mi, korsajlı üstler mi, Fransız külotları mı? Peki tercihimiz ne olacak? Tasarımcılar, farklı dikim teknikleri, ihtiyaca yönelik tasarımlarının dışında teknolojiyi kullanarak bizler için doğal ya da antibakteriyel seçenekler üretiyorlar.
Yeni koleksiyonlarda yer alan antibakteriyel tasarımlar, dikişsiz pamuklu parçalar, dantelliler, gipürler sadece modanın izinden gitmekle kalmıyor, bedenlerimize maksimum konfor taşıyor.
String külotların sağladığı şıklık, külotun dışarıdan belli olan kısımlarının popo kıvrımlarının içine gizlenmesinden kaynaklanır. String külot giydiğiniz takdirde pantolon ya da eteğiniz ne kadar dar ya da ince olsun ‘külot kenarı izi görünmesi’ sorunu ortadan kalkar.
Artık günümüzde string külotlarla kullanılabilen pedler de olduğu düşünülürse günlük kullanımda rahatça kullanılmamaları için pek sebep kalmadığı söylenebilir……..
kaynak:superonline.com

0 yorum

BU KONUYLA İLGİLİ SENDE YORUM YAP !

Copyright 2010 Tarz Moda Tüm Hakkı Saklıdır! Teşekkürler Simplex Design