2011 Benetton iç çamaşır modelleri

2011 United Colors of Benetton Bayan İç Çamaşırları
Yıllardır dış tasarıma önem veren ve bayanların oldukça beğendiği markalardan birisi olan United Colors of Benetton özellikle sportif tarzı ile bir çok kesim tarafından çokça tercih edilen bir marka olarak tanınmıştı. 2011 yılına özel iç çamaşır tasarımlarına da ağırlık veren United Colors of Benetton yine iç çamaşır modellerinde sportif tarzında vaz geçmiyor.

İç çamaşırlarında sportif modelin yanında seksiliğe ve çekiciliğe de önem veren United Colors of Benetton özel bir defileyle 2011 yılı iç çamaşır modellerini moda dünyasına sundu..
İç çamaşır modellerinde beyaz ve gri tonlara ağırlık veren United Colors of Benetton ayrıca iç çamaşırlarda şortlu modellerle de 2011 yılının trendini yakalamış.. iç çamaşırlar üzerinde yaratmış olduğu ufak aksesuarlar ve dantel modelleri ile tasarladığı ürünlerin seksapalitesi arttırmış

2011 United Colors of Benetton Bayan İç Çamaşırları
Dış giyimde öncü olan United Colors of Benetton tasarlamış olduğu ürünlerin altına sunduğu iç çamaşırlarla koleksiyonlarında son derece bir bütün oluşturarak ahengi tamamlamış. Tarzını bozmak istemeyen ve başka bir markaya yönelmek istemeyen bayanlar için her kıyafetin altına giyebilecekleri iç çamaşırları üreten United Colors of Benetton bayanlar için bir çok alternatifi ayna anda sunarak 2011 yılında bayanların hem iç hem de dış güzelliğine önem veriyor.




etiketler:  2011, 2011 benetton bayan iç çamaşırı, 2011 Benetton iç çamaşır modelleri, 2011 Benetton iç çamaşır trendleri, 2011 benetton iç giyim, 2011 benetton iç giyim modelleri, 2011 dantel modası, 2011 iç çamaşır modasi, benetton, Benetton 2011

1 yorum

BU KONUYLA İLGİLİ SENDE YORUM YAP !

Copyright 2010 Tarz Moda Tüm Hakkı Saklıdır! Teşekkürler Simplex Design